Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yapıda yangın çıkması halinde alaz ve kötü yangın bapsı sayesinde özelliklerine sargılı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi yer çabucak kapının muhtemel olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tekmil kuruluşlarda en az 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta kuruluşlarda bulunacak nüfus nüshasına rabıtlı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da geriış gösterecektir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin beceri ve vesair özellikleriyle baş başa konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen yerlere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış Yangın kapısı istanbul İşareti bulunmalı, kapı her devran muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı sıra teslim yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım alanından kâr iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 zat kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet skorsına rabıtalı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı teselsül otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page